Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg blokkere et skjult nummer?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg har blitt oppringt mange ganger på skjult nummer. Jeg pleier ikke å ta telefonen men vis jeg gjør det er det ofte noe frekt eller ubehagelig jeg blir fortalt. Jeg har blokert den personen jeg tror har gjør dette men jeg kan ikke blokkere et skjult nummer. Hva bør jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er ikke så mye du selv får gjort i denne situasjonen. Ta kontakt med teleoperatøren din (f.eks. Telenor, Telia, Chess, osv) og be dem om hjelp. Om ikke de kan gjøre noe konkret, bør du ganske enkelt bare la være å ta telefonen når det er oppringninger fra skjult nummer.

Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan den som blir mobbet gjøre?

Den som blir mobbet eller frosset ut har ikke ansvaret for at mobbingen skjer. Men er det noe han eller hun kan gjøre selv for å få det bedre? Kommentér under.

Gå til vote

Nettmobbing - hvordan stoppe det?

Jente og mobil (colourbox.com)

Ti tips til hva du kan gjøre om du, eller noen du kjenner opplever nettmobbing!

Les mer

Hva sier loven om nettmobbing? Er det straffbart?

Jente blir mobba (colourbbox.com)

En venninne og jeg laget på gøy en nettside. Her skrev vi en del om andre på skolen, hvem som hadde ligget med hvem, hvem som hadde gjort forskjellige ting på fest, la ut bilder og sånt. Det meste av det vi la ut var helt sant. Nettsiden ble veldig populær og alle snakket om den. Nå har noen av de vi skrev om funnet ut at det var vi som laget siden. Kan de anmelde oss for mobbing eller noe sånt? Har vi gjort noe ulovlig?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mobbing
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mobbing