Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan utleier komme og gå som hun vil?

account_circle

SPØRSMÅL

Hybelverten min bare kommer å går uten å spørre. Det er 2 hybler her jeg bor. En dag kom jeg tilbake fra trening, og yttersiden stod på vidt gap, så alle kunne se inn. Jeg skjønte ikke helt hva som foregikk før jeg så at det stod 3 jenter der + hybelverten. Jeg spurte om å få snakke med henne alene. Jeg sa at jeg ikke var enig i at hun bare dukket opp når det passet. At hun måtte gi beskjed først. Det bodde jo tross alt noen i begge hyblene. Hun bortforklare det med at det ikke ble bestemt før sent dagen før. Jeg sa da hun kunne sendt en melding. Jeg spurte henne om hun hadde spurt han jeg bodde med om lov til å se inn på rommet hans. Hun sa nei, og spurte derfor meg om de kunne se mitt rom. Jeg svarte nei, fordi jeg ikke hadde gjort noe i orden der inne. Da sa hun: ja, men da bare viser jeg hans rom. Jeg syntes ikke dette er akseptabelt. Jeg fortalte dette til han jeg bodde med, og han ble ganske sur for at de hadde sett uten å spørre. Det er tross alt et privat rom. Støvsugeren har vært dårlig i det siste så jeg spurte om de kunne komme å se på den. Dette spurte jeg om etter skolestart. Da fikk jeg til svar på melding: jeg brukte den i sommer og da var den helt fin. Det vil jo si at hun har vært her inne IGJEN uten lov! Gud vite hvor mange ganger hun har vært her uten å spørre om lov. Blir veldig irritert. Hva kan jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer