Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg lurer bare på om det er lovlig å bryte seg inn på badet mens jeg dusjer. 

account_circle

SPØRSMÅL

hei, dette er egentlig et ganske simpelt og enkelt spørsmål. jeg lurer egentlig på hvor man kan vi grensen går for (overgrep, sexuell trakasering, osv...) jeg kjenner ikke lovene eller begrepene spesielt godt, men forstår ren folkeskikk. jeg lurer bare på om det er lovelig å bryte seg inn på badet mens jeg dysjer. jeg hadde låst døren, så kommer en og bryter opp døren med en mynt, knive eller noe lignende. jeg gir klar beskjed om at jeg ikke synes det er ok, så låser jeg døren igjen. det samme skjer 3 eller 4 ganger. så gidder jeg ikke mer. fordi han åpner døren og lar den stå vid åpen. jeg føler det hører til en eller flere paragrafer det her, jeg vil også gjerne om det er mulig vite om dansk og norsk love har mange av de samme reglene dette gjeller en dansk statsborger. jeg føler det er en for for trakasering, krenkelse på privatlig osv... jeg synest på et låst rom, hvor man oppholder seg naken skal man vere for seg selv. hjelp jeg vil vite om jeg har loven på min side.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer