Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Tatt for bruk av falsk legitimasjon, kan jeg bli psykolog?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ble nylig tatt for bruk av falsk legitimasjon, og dette medførte til prikk på rullebladet samt bot. Jeg brukte min venninnes legitimasjon(uten at hun var innblandet i det), for å komme inn på et utested med 20 års aldersgrense. Og det oppstår et problem; Jeg ønsker å studere psykologi, og med det må man fremlegge politiattest. Denne prikken på rullebladet, går ikke det bort etter et år eller noe? Når denne går bort, kan jeg studere psykologi da, eller vil den for alltid være på politiattesten, som da resulterer i at jeg aldri kan studere psykologi?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer