Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvilken type politiattest må jeg fremlegge?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg forsøkte for nesten et år siden å innføre narkotika gjennom postforsendelse. Denne ble tatt i tollen, og jeg ble innkalt til avhør. Jeg slapp straff (påtaleunnlatelse), mot deltakelse i et rusinformasjonsprogram i kommunen. Mitt spørsmål er - i hvilken grad vil denne forbrytelsen komme frem på en politiattest (vanlig og uttømmende)? Jeg har søkt på noen forskjellige jobber innen sosial/omsorgstjenester i kommunen. Noe har med barn, og noe har med utviklingshemmede voksne å gjøre. Vil lovbruddet mitt føre til problemer i sammenheng med dette? Hvilken type politiattest må jeg fremlegge om jeg skal ha jobb i slike posisjoner? Hilsen gutt 19.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer