Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg tar betaling for å vise meg frem naken foran kamera, kan jeg bli straffet for dette?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på noe. Jeg har egentlig alltid vært glad i å vise meg frem på cam (naken), enten på Snapchat eller Skype. I det siste har jeg meldt meg inn i en side der man kan komme i kontakt med folk som gjerne betaler for å se dette (norsk side). Jeg har derfor vært naken foran kamera to ganger nå, og tjent penger på det. Betalingen går gjennom paypal og jeg viser ikke ansikt fordi vil være anonym. Det jeg lurer på om det er lov å ta betaling for dette? Jeg har ikke sex med noen foran kamera, er bare meg. Kan jeg bli straffet for dette? Fordi jeg synes det er veldig spennende, i tillegg til at det er veldig lettjente penger, så jeg er redd dette er litt for godt for å være sant?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer