Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Rettigheter som voldtatt

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har sendt inn et spørsmål tidligere angående en voldtektssak. Det som da skjedde videre var at jeg gikk fra å være et vitne i det avhøret til "fornærmede". altså nå skal jeg stå frem i en rettsak med advokat og alt mulig sammen med de andre jentene som ble voldtatt av han fyren. Men tingen er jo at (bare se det forrige spm jeg skrev) jeg absolutt ikke ønsket dette. Da jeg vitnet på vegne av venninna mi og fortalte om min egen hendelse så sa jeg tydelig ifra om at jeg ikke ønsket at min hendelse skulle bli tatt opp. Ingen av den hørte på meg og nå har de gitt meg advokat og sendt brev til mammaen min der alt sammen står. Jeg føler meg skuffet og sviktet. Hva slags rettigheter er det jeg har??? JEG ville virkelig ikke noe av dette. Har snakket med advokaten men alt hun sier er bullshit. Hun lovet meg at alt blir hemmelig fremfor mine foreldre. Jeg føler at jeg nesten er nødt til å fortelle politiet at alt sammen var løgn, SÅ mye ødelegger dette meg! takk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer