Må vi bo ut oppsigelsestiden med alvorlige feil? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Må vi bo ut oppsigelsestiden med alvorlige feil?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sammen med 2 andre studenter leier et hus. D vi flyttet inn så alt greit ut og huseier virket ok. Nå satt vi i 4uker hvor det ikke var tak i stuen pga en lekasje. Vi fikk beskjed på forhånd det skulle ta 2 dager. Alle ble 2 ganger på disse 4 ukene. Det var flere ganger minusgrader inne i hus. I tilleg har det kommet stort muggutbrudd på soverommet rett ved hodene der vi sover og det har vært lenge og huseier gjør ingenting. Vi har bedt om å få flytte ut men han holder oss her till oppsigelsestiden er over. Har han lov til det når det er så store brudd på leiekontrakten? Hva kan vi gjøre? Vi har funnet ny bo plass og kommer til å flytte for vi vil ikke bli syke og vi føler vi har blitt rundlurt. Det er MANGE andre problemer og men må ta det kort siden dere bare tillater 1000 ord. Vi blir tvunget til å bo her i muggen og betale full husleie. Kan han gjøre det? Visst ikke, hva gjør vi? Vi vil bare bort herrifra så vi ikke blir mer syke...

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer