Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva kan jeg gjøre om mangler ikke blir utbedret?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei;) jeg og en kamerat leier en bolig for første gang, den er kjempefin og nyoppusset. Men det er et problem, vi har foreløpig utedo for øyeblikket. Dette er pga at det er helt nyopsset og det har aldri vært innedo i huset før. Det som er problemet er at i annonsen så stod det at dette ville bli fikset i løpet av aug/september, nå er det oktober og det her ikke endret seg. Jeg hadde egentlig regnet med at det ble noe tull for vi må visst kople oss på naboen som bor over veien og det hadde visst blitt uenigheter der. Vi har fått muntlige tilbakemeldinger om at de lover før vinteren at vi skal få innedo. Det som er kjipt var at vi ikke skrev dette i kontrakten av vi skulle få dette innen en dato. men det stod i boligannonsen at dette skulle fikses. Har vi noen rettighet til å klage eller kreve enda lavere husleie. utedoen er gammel og nedslitt og er faktisk tiltak og gå på do når det er kaldt.ps vi betale 3000 nå , er egentlig 4000 hver men pga utedoen så betaler vi mindre, men syntes ikke 3000 hver er verdt å hakke tenner i 30 minus snart!! håper på svar:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer