Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Det er mange kjøtt og fiskevarer jeg ikke liker. Er det like fullt mulig for meg som alle andre å bli proffesjonell langrennsløper til tross for dette?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 15 år gammel gutt som driver aktivt med langrenn. Jeg er såpass aktiv at jeg har lyst til å satse fullt på langrenn, og en dag komme på landslaget. Jeg har lært at for å bli god må jeg spise mye næringsrik mat, og få i meg spesielt mye kjøtt, fisk og grønnsaker. Det eneste er at jeg har et lite problem. Det er mange kjøtt og fiskevarer jeg ikke liker. Jeg liker det meste av fiskepinner, kjøttboller, fiskekaker og kjøttkaker og diverse, men jeg liker ikke rent kjøtt, eller ren fisk. Jeg liker det meste av grønnsaker. Poteter er jeg ikke spesielt stor fan av, men jeg klarer å spise det. Potetmos liker jeg. Spørsmålet mitt er som følgende: Er det like fullt mulig for meg som alle andre å bli proffesjonell langrennsløper til tross for alt dette? Takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer