Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Alle rundt meg tror at jeg har en spiseforstyrrelse fordi at jeg har gått ned 10 kg, endret kostholdet mitt og trener. Hva kan jeg gjøre for å få slutt på det? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, først vil jeg bare si at jeg elsker nettsiden deres! Den har hjulpet meg utrolig mye! Jeg lurer på hvordan jeg kan få alle til å slutte å si at jeg har en spiseforstyrrelse når jeg ikke har det. Før var jeg litt overvektig så jeg begynte å trene, slutte å spise godteri og sånt og bare spise sunt. Nå har jeg gått ned litt over 10 kilo og er endelig fornøyd med kroppen min (jeg er normalvektig) men problemet er at siden jeg alltid sier nei til godteri og kaker og jeg trener hele tiden og jeg har gått ned så mange kilo så tror alle på skolen og hele familien min at jeg har en spiseforstyrrelse. Foreldrene mine passer til og med på at jeg ikke går på do før 2 timer etter at jeg har spist for å være sikre på at jeg ikke kaster opp. Uansett hvor mange ganger jeg sier at jeg ikke har en spiseforstyrrelse så er det ingen som tror på meg. Og fordi alle forteller meg det hele tiden begynner jeg å bli usikker på kroppen min igjen. Hva skal jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer