Hopp til hovedinnholdet

Det ser ikkje ut som om dåkke skjønner korleis det er å bli mobba.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei,ikkje for å vere frekk eller noko. Men det ser ikkje ut som om dåkke skjønner korleis det er å bli mobba. Til kvart einaste spørsmål om mobbing svarer dere alltid at man må seie ifra,men veit dåkke eigentleg korleis det er å bli mobba? Man går rundt med ein konstant frykt, det er ein følelse som ikkje er heilt enkel å beskrive. Man må oppleve det for å vite korleis det er. Eg blir mobba kvar dag,det øydelegg livet mitt. Dei einaste grunnane til at eg ikkje tek mitt eige liv er fordi eg er for feig. Jente,14

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg vet at det ikke er lett å si ifra.  Følelsen du beskriver, av konstant frykt, er det nok flere som kjenner seg igjen i.  Vi vil jo så gjerne at de som opplever å ha det slik, skal få det bedre, og vi har tro på at det vil være bra å ikke gå med disse vonde opplevelsene og frykten alene. Vi har også tro på at det kan være mulig å få gjort noe med mobbingen.  -Derfor anbefaler vi å prate med noen som kan støtte og hjelpe i den vanskelige situasjonen. 


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Bekymret gutt på skolen (colourbox.com)

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

Les mer

Ensom? Lav selvfølelse?

Ensom jente (colourbox.com)

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mobbing
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mobbing