Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil gjerne skaffe nye venner men alle kjenner hverandre fra før og de er ikke veldig inkluderende siden jeg er en outsider.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg startet på ny videregående i august og kjente ingen her. Jeg har blitt kjent med noen, og de er veldig snille, men jeg føler ikke at jeg passer så godt med dem. Vi er også de mest upopulære på skolen, og vi blir ikke inkludert av de andre. Jeg vil gjerne skaffe nye venner men alle kjenner hverandre fra før og de er ikke veldig inkluderende siden jeg er outsider. Men jeg passer egentlig best med de andre. Jeg har alltid blitt holdt utenfor og vært loner på den gamle skolen og jeg vil IKKE være den jenta igjen. Hvordan kan jeg få nye venner?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer