Hopp til hovedinnholdet

Føler meg utenfor på min nye ungdomsskole. Holdt utenfor?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er jente 13-år, jeg har nettopp starter på ny ungdomskole og alle er ganske annerledes en meg, jeg føler meg litt utenfor og utestengt men jeg tror ikke de vet at jeg føler meg utestengt! Jeg har en venn jeg er med, men hvis hun går til noen andre har jeg ingen å være med, og jeg kan jo bli med dem men de holder meg uten får uten at de vet det slev tror jeg, og jeg vil ikke at andre skal se at jeg blir holdt utenfor siden det er bare flaut! Og jeg vil ikke si hvordan jeg føler til dem siden da blir jeg kalt følsom og ja, mange netter gråter jeg og er ekstremt lei meg! Og jeg er villig til å bli kjent med folk jeg prøver å snakke og sånn noen ganger svarer de meg ikke jeg må si navnet dems kanskje 5ganger får de svarer

Besvart 09.11.2018 10:24
 

Svar
Hei Takk for at du kontakter Ung.no. Det her er ikke greit. Er det ok å snakke med læreren din om hvordan du har det? Det er læreren som har ansvar for at læremiljøet i klassen skal være bra.
Du kan og snakke med helsesøster på skolen om hvordan din opplevelse av skolen og inkludering i klassen føles. Sammen kan dere og snakke med læreren din og se om dere kan finne en løsning.
Vil du snakke med noen anonymt kan du kontakte:Røde Kors hjelpetelefon for barn og ungdom, tlf: 800 33 321 her. møter du voksne som har tid og lyst til å lytte og snakke med deg, helt anonymt. De som svarer på telefonen er vant til å snakke med barn og unge. Du kan snakke med hjelpetelefonen om alt, enten du er glad, trist, redd, lurer på noe eller du trenger hjelp. Åpnet hver mandag til fredag kl 14.00-20.00. Du kan også ta kontakt over nett. Nettside: www.korspahalsen.no
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.
Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør man når man kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg, eller gjør du en innsats for å få venner selv? Les hva ungdommer selv mener!

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mobbing
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mobbing