Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke helt hva jeg skal blogge om? 

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, jeg tenkte å begynne å blogge litt, men vet ikke helt hva skal jeg blogge om. Jeg vil ikke blogge om maten jeg spiser, klær som jeg har på meg. Jeg tenkte å blogge noe som gjelder økonomi, politikk, og andre ting som jeg er interessert i (IT, språk, samferdsel) , men jeg vet ikke hva jeg kommer til å skrive om, la oss ta økonomi ( jeg mener jeg kan en del av av det, men jeg kan ikke så mye at jeg kan bare si hva som skjer med økonomi her og nå) også tenkte jeg at om en vil ha å ha god blogg må en lese litt mer om det ( på en måte kunne mer enn en skriver om). Så jeg vet ikke helt hva skal jeg gjøre :) takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg skjønte ikke helt hva spørsmålet var, men det høres jo ut som om du generelt ønsker å ha en blogg som handler om ting rundt samfundet generelt. Litt politikk, litt økonomi, litt data og samferdsel. Det er bare fint med litt variasjon på en blogg, så lenge man har en viss rød tråd! 

Jeg er helt enig i at man - i alle fall hvis man ønsker at folk skal lese bloggen - burde kunne en del om det man skriver om. Jeg synes du kan skrive om ting du interesserer deg for, og samtidig får du en mulighet til å lese deg skikkelig opp på det du skriver om. Bestem deg for en sak du skal skrive om akkurat den dagen, og så går du nøyere inn på bakgrunnen og fakta om akkurat det. Det kan være ting du kan mye om fra før av, men det kan være greit å bare sjekke fakta og kanskje lære seg nye ting i samme slengen.

Dette tror jeg blir bra!

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Blogging
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om blogging