Hopp til hovedinnholdet

Har lyst på instagram men får ikke lov.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har hatt veldig lyst på Instagram veldig lenge, men får ikke lov, og nå har jeg bestemt meg for å bare lage en konto. Det jeg lurer på da er om andre kan se om jeg har lastet det ned? Jeg har tenkt å ha en privat konto, og jeg skal ikke legge ut et eneste bilde, jeg vil bare følge andre (ingen jeg kjenner privat) En venninne av meg sa at når hun lagde en konto, så fikk søsteren hennes en melding der det sto et eller annet som "Hei! Din WhatsApp venninne har fått seg en Instagramkonto. Trykk her for å følge" . Men jeg fikk ikke det, så jeg tror det er sånn at dem som har Instagram og er venn med noen på noe annet, får en varsel. Men jeg er usikker. Hvem kan se meg?

Besvart 13.02.2018 17:18
 

Svar
Hei

Hvis du ikke vil at noen skal få vite om at du har en instagram-konto er det viktig å følge godt med når du registrerer deg.

Det eneste du må passe på er at du aldri logger inn via apper som Whats-App eller Facebook, og heller ikke tillat dem tilgang til noe på instragram hvis det spørres om det. På den måten holder du facebook og instagram helt adskilt, og facebook vennnene dine vil ikke få noe varsel om din instagram. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du trygg og smart på nett

Trygg på nett (colourbox.com)

Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett