Hopp til hovedinnholdet

Sletter snapkonto - slettes alle meldinger?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei. Hvis man sletter snapchat kontoen sin permanent, blir alle meldinger man har sendt i chat til andre, slettet da? For eksempel hvis jeg har sendt meldinger i chat og den andre personen har lagret dette, blir det slettet hvis jeg sletter kontoen min? Og er det isåfall noen måte å få slettet meldinger som andre personer har lagret? Ikke at det er noen krise, men det er ikke alle meldinger man vil ha lagret der permanent når man ikke har lagret de selv.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei,

I utgangspunktet er det ingen måte å få fjernet meldinger den/de andre i en samtale har lagret. Men vi er usikre på om dette med å slette kontoen kanskje har en effekt. Vi har dessverre ikke mulighet til å få testet dette.

Etter noen raske Google-søk så tror jeg kanskje ikke det vil hjelpe å slette kontoen din. Men jeg vil ikke si det helt sikkert.

Det finnes noen rapporteringsmuligheter i Snapchat, men fordi meldinger og snapper forsvinner fort er det ikke alltid like enkelt å rapportere riktig, og vi er ikke sikre på om det er mulig å rapportere en enkelt melding. Men du kan alltids rapportere brukeren. Dette finner du mer informasjon om her: support.snapchat.com/en-US/a/report-abuse-in-app

Vennlig hilsen slettmeg.no, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett