Hopp til hovedinnholdet

Slette konto fra TikTok

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Dette problemet har jeg hatt lenge, men jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg har hatt appen Tik tok/m.ly, da gikk jeg sånn i 6. Klasse. Og jeg la ut en haug av mange pinlige videoer! Tilslutt fant "vennene" mine brukeren min! Og jeg ble så flau!!! Nå har jeg begynt på ungdomsskolen, og det er mange som fortsatt har appen. Så jeg er redd for at de ser de teite videoene mine. Jeg husker ikke passord og ingenting. Vi har prøvd den i"glemt passord" greia mange ganger men det er jo bare juks! HVA KAN JEG GJØRE?!?! Hilsen frustrert jente

Besvart 25.10.2018 12:48
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Hvis du ikke får til noe med "glemt passord"-funksjonen er eneste måte å få tilbake tilgangen ved å få kontakt med TikTok.

Jeg fant ingen support epost, men fant to eposter som jeg tenker kan være aktuelle:

info@tiktok.com

privacy@tiktok.com

Du må skrive på engelsk og forklare situasjonen. Du trenger ikke fortelle dette med de flaue bildene/videoene osv. Men du må forklare at du har mistet tilgangen og ikke får ordnet det med "glemt passord"-funksjonen.

Når du får tilgang til kontoen igjen skal det være enkelt å slette kontoen. Her er en veiledning på TikTok sine egne nettsider om hvordan du sletter kontoen: support.tiktok.com/?ht_kb=delete-account

Dersom du trenger videre råd og veiledning kan du kontakte oss i Slettmeg direkte på hjelp@slettmeg.no eller tlf 911 29 392 (mandag til torsdag 14:00 – 18:00).

Hilsen Slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Jeg får ikke sletta kontoen min

Logoer til sosiale medier (colourbox.com)

Jeg har en instagram konto som jeg vil slette. Problemet er at jeg ikke husker passordet til verken instagram eller epostadressa jeg brukte. Jeg lagde eposten for ca 3 år siden og når jeg skulle fylle ut informasjonen skreiv jeg inn bare tull.

Les mer

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Snapchat Instagram Facebook

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett