Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å bli berømt, men ser redd noen vil avsløre hemmeligheter

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har tenkt litt på å bli ‘berømt’. Har for eksempel lyst til å begynne å spille i et rockeband. Men problemet er at jeg har sagt hemmeligheter til nettvenner som har glemt meg nå.. Har aldri sendt nudes så d er jeg ikke redd for men er så redd for at de skal si noe som jeg sliter med psykisk ellernoe... Så burde jeg bare droppe hele shiten og spille for meg sjøl eller tror dere at d går fint? Det er bare folk som jeg har vokst i fra, ikke kranglet med. Og jeg husker ikke engang hva de har sagt til meg om deres psykiske problemer eller personlige ting som har skjedd.

Besvart 15.05.2019 18:42
 

Svar
Hei

Beklager sent svar. 

Jeg tenker at dette ikke er noe du skal bekymre deg for. Hvis du er redd for at noe skal komme ut om deg hvis du blir kjent så er nok det noe som kanskje ikke er til å unngå likevel. De aller fleste kjendiser opplever nok problemer med ryktespredning og lignende. 

Derfor ville jeg heller fokusert med å jobbe med å bli flinkere til det du syntes er gøy å drive med. Det er jo ikke så lett å bli kjent, og det krever mye hardt arbeid. Men om du er glad i musikk er jo dette en hobby det er veldig fint å dyrke likevel. 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Rykter og ryktespredning

Rykter

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler gjerne ofte om tinge som setter andre i et negativt lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett