Hopp til hovedinnholdet

Har jeg gjort noe ulovlig med å snakke dirty på Snap?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg snakket men en jente på snap som var 13-14 år. vi begynte å snakke dirty og hun var med på det og jeg. (Ingen nakenbilder ble sendt). helt plutselig hun stoppet opp og kalte meg ekkel og blokka meg plutselig og sa hun ikke ville være med på det. Har jeg gjort noe ulovlig da?

Besvart 11.06.2019 10:06
 

Svar
Hei

Og takk for spørsmålet ditt.

Med mindre du har vært truende eller hetsende mot henne har du ikke gjort noe ulovlig. Men, hvis hun synes det du sa var ekkelt og ville blokke deg så er jo det helt opp til henne.

Det er bra at dere ikke sendte nudes når hun bare er 13 - 14 år. Det er ikke greit, og det skjønte du sikkert. Tenk deg godt om før du også sender nudes til andre. Det er naturlig å flørte og snakke sammen, men husk at nakenbilder er svært private, og hvis plutselig flørten går over synes kanskje verken du eller den du flørta med at det er greit at den andre sitter med nakenbilder av deg. 


 Hilsen Medietilsynet
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer

Har du delt nakenbilder av andre?

Gutter sitter i trappa og ser på mobilene sine (colourbox.com)

Har du videresendt et bilde som bare var ment til deg, og skjønt at det ikke var en ok ting å gjøre? Her er noen tips til hvordan du kan rydde opp.

Les mer

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente foran pcen (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett