Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har hatt kontakt med en person jeg ikke vet hvem er

account_circle

SPØRSMÅL

Hva gjøre hvis jeg har snakket med en person som latet som han var en annen? Og jeg visste det ikke før nå av. Så han brukte navnet, alderen, bostedet og bildene av en helt annen person. Men jeg vet fortsatt ikke hvem han er på ekte. Vi har snakket i en måned. Jeg har aldri vært i sånn situasjon før så håper dere hjelper med det... fordi jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dette og hvordan leve videre...

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer