Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg får kontakt med læreren min?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg har en utrolig god følelse på en jente/dame i klassen min, men jeg føler at vi ikke får noe skikkelig kontakt. Hun kommer ofte bort og snakker til meg og hjelper meg med ting. Men jeg klarer ikke snakke til hun. Kan noen gi meg et tips om hvordan jeg skal få kontakt med læreren min ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Husk at en lærer aldri kan bli mer enn lærer.  Hun prater til deg som elev, og du må forsøke å se på henne som en som skal lære deg ting, og prøve å ta imot kunnskap og spørre når du lurer på noe.  Du kan ellers være aktiv i timen og vise at du har interesse for faget.  Ellers kan du prate helt vanlig med henne som du ville gjort til andre voksne.  -Si "hei", evt. "ha en god ettermiddag" når du går hjem og altså ellers bør det stort sett handle om fag når dere prater sammen. 

 

Det å finne den rette og forelske seg, og så få til at det blir noe mer, er ikke alltid så lett, men det er mulig. Det er lurt å øve litt på flørting. Det finnes helt sikkert mage søte jenter på din vei.  -Prat med dem, være hyggelig og se om det ikke kan være noen du blir mer kjent med og etterhvert får litt varme følelser for.  Se flere råd i artiklene under om flørting og vennskap. 


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Blogging
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om blogging