Bloggen ble ikke slettet helt. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Bloggen ble ikke slettet helt.

account_circle

SPØRSMÅL

Nå er dette første gang jeg stiller et spørsmål her men okei. For noen dager siden så var det en slik trend på et nettsted å lage blogger hvor man sladrer med ting som skjer på forumene Jeg synes det virket veldig kult, så derfor laget jeg meg en blogg jeg også. Jeg var anonym og bare la ut bilde sladder fra nettsiden. Men så leste jeg i mange av forumene at folk skulle anmelde alle bloggene til politiet. Jeg fikk helt sjokk og derfor slettet bloggen med en gang. Men bloggen er ikke helt slettet, det står at den er stengt med ingen inngang til den intil 3 måneder og da slettes den for godt. "En gang på nett, alltid på nett" Jeg skrev bare tre poster på bloggen, men fortsatt redd for at politiet eller kripos skal dukke opp på døren. JEG HYLER ER SÅ REDD! JEG MENTE DET IKKE SÅNN! Hva skal jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer