Blogge uten at andre vet hvem jeg er. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Blogge uten at andre vet hvem jeg er.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 15 år, som tidligere har hatt flere blogger. Et par av disse bloggene har vært kjent for både klassen og familien, noe jeg har vært flau over. Bloggene har vist fjortissidene ved meg, og nå ler jeg av det og sier at "ja, herregud, DA var jeg fjortis, da". Nå kunne jeg tenke meg å starte en ny blogg. Skrive om mote og livet og fjortistanker. For jeg er ikke helt over dette enda. Jeg drømmer om å bli kjent gjennom bloggen. Men jeg er livredd for at vennene mine skal oppdage bloggen. Kan jeg trygt opprette en blogg og være fjortis i smug for vennene mine? Om jeg ikke legger ut fullt navn, og ikke linker via Facebook eller lignende? Litt generelle tanker rundt dette ville vel egentlig hjulpet meg, det også.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer