Hopp til hovedinnholdet

Ble voldtatt av eksen og lurer på om jeg er gravid. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en 15år gammel jente, jeg bor på ungdomshjem (akkutt instutisjon), for noen uker siden stakk jeg av fra uhjemmet, første natta dro jeg ut med en kompis og hans venner og drakk, jeg drakk meg ganske full, vi dro hjem til han siden jeg ikke hadde noen sove plass enda, vi la oss i sengen og drakk litt mere også ble jeg så full at jeg ikke klarte passe på meg selv, vi hadde sex og han kom i meg, dagen etter våknet jeg opp med en pute under rompa, så dro jeg vidre til kompisen min, vi ble sammen samme dag, første natta hadde vi frivillig sex men noen timer senere sovnet jeg og han hadde sex med meg mens jeg lå og sov, han kom også inni meg og han gjor det samme puttet pute under rompa mi, jeg sa at han som nå er ex'en min voldtokk meg til uhjemmet men de brydde seg ikke, jeg tror jeg er gravid, vet ikke hvem av dem det er, ex'en min har jeg ikke kontakt med og er sammen med en annen som jeg har vært sammen med før, det er kun jeg og han som vet at jeg kanskje er gravid. help me!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er vonde opplevelser du har vært utsatt for, og jeg forstår at du sikkert tenker mye og bekymrer deg over dette. Jeg synes det er bra at du har klart å skrive om dette til oss. 

Det er bra du forsøkte å snakke med de voksne der du bor om det som skjedde, og synd å høre at de ikke tok deg på alvor. Jeg håper du kan forsøke å snakke med dem igjen, det er viktig at du får hjelp og støtte nå. Er det en voksne der du kjenner litt og har tillit til? Kanskje du kan forsøke å fortelle om det igjen og si at du trenger hjelp. Da kan du også få hjelp til å finne ut om du er gravid, da kan det kan være lurt å gå til lege eller Helsestasjonen for ungdom.

Du kan også kontakte dixi.no som er et ressurssenter for personer som har opplevd voldtekt eller overgrep. Det finnes også en Hjelpetelefon for overgrepsutsatte på telefonnummer 800 57 000. 

Jeg håper du vil snakke med en voksen og at du vil få god hjelp framover. Ta godt vare på deg selv, lykke til videre!

 

Hilsen psykologen
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

Usikker jente (colourbox.com)

PÅ helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep