Misbrukt og utsatt for vold av far Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Misbrukt og utsatt for vold av far

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble misbrukt da jeg var litt mindre av faren min mye! Både seksuelt og vold Det var ikke så ille før å tenke på men nå som jeg har blitt eldre å forstår hva som egentlig har skjedd er det nesten bare dette jeg tenker på å jeg holder på å bli gal eller er. Jeg er ofte trist sint og folk skjønner seg ikke på meg,ikke en gang mamma.jeg har ingen ekte venner og jeg stryker på skolen fordi jeg tenker så mye å sniker meg bort. Av og til gjør jeg dumme ting på skolen for at jeg skal få kjeft slik at jeg kan tenke på noe anet.jeg får mye kjeft hos mamma for at jeg gjør ting så dårlig eller er barnslig eller noe. Hun vet egentlig ikke vordan jeg har det. Jeg er også ofte redd for faren min er ikke i fengsel selv om han har gjort mye ulovlig å han bor nært meg. Jeg har prøvd å snakke med folk om dette både profesjonenelle og vanlige men jeg får ikke til. Å jeg klarer ikke meg sosialt heller.Jeg sliter så mye med det han har gjort mot meg i ettertid at jeg egentlig bare vill dø.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer