Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hun har sagt selv at hun bare ville første gangen, men at hun ikke sa nei til han

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har en venninne som er like gammel som meg, og hun har en kjæreste. De har hatt samleie flere ganger, og hun har sagt selv at hun bare ville første gangen, men at hun ikke sa nei til han. Han er 15 (02) og hun er 13 (03). og jeg lurer, telles dette som voldtekt? jeg er veldig bekymret over henne, fordi han i tillegg manipulerer henne fullstendig, og hun har så vidt kontroll over livet sitt. Og er dette noe som kan anmeldes?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer