Hopp til hovedinnholdet
Ung.no på Snapchat
Nervøs jente (colourbox.com)
Nervøs jente (colourbox.com)

Gutt på trinnet tvang meg til å suge ham.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, det er en gutt på tinnet mitt som tvang meg til å suge han. På skoedoen i et langfriminutt. Han holdt meg fast og pusha meg og bare kom igjen da. Etter dette truet han meg om å holde kjeft. Jeg holdt kjeft i ca en mnd men så knakk jeg sammen forran favorittlæreren min som har hjulpet meg nokke så sykt. Han forsto at det var noe sånt som foregikk så han bare spurte hva som hadde skjedd så knakk jeg sammen. Så han skal begynne og gjøre no med dette i neste uke. Denne gutten som gjorde dette her er ganske poppulær og har mange folk i ryggen og jeg er redd får at de eller han skal gjøre noe mot meg når læreren min begynner og gjøre noe med dette.. Og er dette et overgrep?

Besvart 19.09.2017 12:59
 

Svar

Hei jente 14 år.

 

Takk for din henvendelse til oss.

 

Vi synes det er veldig trist å høre hva du har opplevd med en gutt på skolen. Det du beskriver er svært alvorlig, og ikke lov. Dette er helt klart et overgrep.

 

Det er veldig bra at din lærer har forstått at noe er galt, og at du fortalte det til han.  Du kan stole på din lærer at han veit hvordan han skal gjøre dette best mulig for deg på alle mulige måter. Din lærer kjenner sikkert denne gutten og de rundt han, og veit hva som må gjøres.

 

Hvis du ønsker å prate med noen andre, kan du ringe Alarmtelefonen for barn og unge på telefon 116111, nettadresse: www.116111.no  eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon 80057000, nettadresse: www.incest80057000.no

 

Vi legger ved noen linker som kan være nyttige for deg å lese:

 

www.ung.no/overgrep/995_Seksuell_trakassering.html

www.ung.no/overgrep1569_Voldtekt_og_seksuelle-overgrep.html

 

Vi ønsker deg lykke til.

 

Med vennlig hilsen Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Hjelp forstørrelsesglass

Du som har vært utsatt for overgrep kan få hjelp. Vi har laget en oversikt over steder du kan få hjelp og skrevet om hvorfor du bør søke hjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep