Overtalt til å ha sex med fetteren sin. Lurer på om det bør meldes. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Overtalt til å ha sex med fetteren sin. Lurer på om det bør meldes.

account_circle

SPØRSMÅL

Når jeg var rundt 6-8 år gammel var jeg og fetteren min (som er 5år eldre) på overnatting sammen. vi delte seng og det endte med at han ville prøve å ha sex med meg. siden jeg var så liten var jeg ikke klar over hva dette innebar så jeg lot dette skje uten noe særlig diskusjon. fra det jeg husker så var ikke noe mer enn inn og ut (om jeg kan si det sånn). 1 år senere prøvde han å overtale meg til å gjøre det igjen men jeg sa nei og en annen gang klemte han meg i skrittet med hånden sin. jeg har ikke fortalt foreldrene mine (eller noen andre for den slags skyld) og det føles veldig flaut å ta opp noe som dette som skjedde for nesten 10 år siden. fetteren min er i dag diagnostisert lettere psykisk utviklings hemmet men ellers en helt grei fyr som jeg er litt ukomfortabel rundt. jeg lurer på om det er verdt å melde fra, både fordi jeg ikke føler meg så 'traumatisert' og for å la foreldrene mine slippe å sitte med disse hendelsene i bakhodet for resten av livet hehe setter pris på svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer