Tidligere kjæreste tvang meg til sex. Bør jeg gjøre noe med det nå? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Tidligere kjæreste tvang meg til sex. Bør jeg gjøre noe med det nå?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde en kjæreste i åttende klasse som tvang meg til en del seksuelle ting. Han tvang meg til vanlig samleie ett par ganger, analsex og oralsex. Han ble utrolig sur og sa han skulle slå opp med meg om han ikke fikk det han ville. En gang sparket han meg i magen. Han var ett år eldre enn meg. Folk på trinnet og nære venner av han vet om at vi hadde sex på doen (også ved tvang) på skolen og at han tisset i munnen min. Folk kødder med det og jeg blir ukomfertabel når folk og venner tuller om det og vet ikke helt hva jeg skal si, men bare ler med de. Jeg har en kjæreste nå (første året vgs) som ble satt ut av historien og vil gjøre noe. Jeg vil la det ligge og ikke gjøre noe med det. Burde jeg si ifra til noen? Bare venner og han vet om det. Ingen foreldre eller voksne. Kjæresten min nå plages veldig mye pga det. Burde han snakke med noen eller jeg, eller burde vi snakke med noen sammen? Hjelp. Jeg vil helst ikke gjøre noe men han plages så veldig av det.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer