Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 år! I seksulaundervisningen tok en mannlig lærer på puppene mine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er jente på 15. Jeg husker i syvende klasse da vi hadde seksualundervisning og den mannlige læreren vær snakket om ting som skjer under puberteten. Da han kom til den delen med pupper, ba ham meg om å reise meg så klemte han hardt på puppene mine og holdt dem fast mens han sa her er det noen med litt pupper. Dette skjedde foran alle i klassen og noen lo mens andre rødmet. Så slapp han endelig puppene mine. Jeg husker det ennå vil dø hater meg selv hjelp fort vær så snill!!!

SVAR

Besvart 14.03.2020 13:17:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle