Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg bruker p-piller. Har tatt p-pillene hver dag, men var usikker på om jeg hadde tatt dem til riktig tid. Tok derfor angrepillen EllaOne. Senere leste jeg en artikkel på VG om at bruken av p-piller og angrepille ville svekke angrepillen, men at dette var dersom kvinnen hadde glemt p-pillen en eller to dager og så tok angrepillen. Vil angrepillen jeg tok ha virket mot sin hensikt da?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har gått på p-piller i mange år, og er som oftest veldig flink til å ta de til rett tid. Tidligere denne uken hadde jeg sex med en gutt, uten å bruke kondom. Jeg ble brått usikker på om jeg hadde husket å tatt p-pillene til riktig tid, men vet at jeg har tatt alle i løpet av dagen jeg skulle. Jeg kjøpte dermed en angrepille. Senere leste jeg en artikkel på VG om at bruken av p-piller og angrepille ville svekke angrepillen, men at dette var dersom kvinnen hadde glemt p-pillen en eller to dager og så tok angrepillen. Dette er altså ikke tilfellet mitt, siden jeg vet at jeg har tatt p-pillene hver dag (er bare usikker på tidspunktet). Vil angrepillen ha virket mot sin hensikt da?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer