Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har nå hatt p-stav i rundt 2 mnd. Har lagt merke til at hver gang jeg har hatt sameie så har jeg begynt å blø. Blødningene kan vare i et par dager.  Jeg føler også ganske ofte mensen smerter uten å blø. Dette begynner å bli ganske irriterende. Er dette normalt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har nå hatt p-stav i rundt 2 mnd og jeg har lagt merke til noe nytt. Jeg har lagt merke til at hver gang jeg har hatt sameie så har jeg begynt å blø. Blødningene kan vare i et par dager. Noen ganger slutter det nesten med en gang etter. Jeg føler også ganske ofte mensen smerter uten å blø. Dette begynner å bli ganske irriterende og flaut både for meg og kjæresten min. Vet dere hva dette kan komme av? Er dette normalt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer