Kan jeg ha blitt gravid med p-piller? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg ha blitt gravid med p-piller?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går på p pillen Mercilon. Jeg oppdaget søndag morgen at jeg glemte å ta p pillen på lørdag. Jeg er teknisk sett i første uken av brettet mitt, MEN jeg hoppet over den pillefrie uken nå sist og har derfor tatt piller sammenhengende i over 21 dager før jeg glemte pillen. I følge pakningsvedlegget må man kontakte lege og bruke annen prevensjon i de neste 7 dager hvis man glemmer pillen i første uken, så jeg lurer på om dette egentlig er nødvendig når jeg har gått på pillen i over 21 dager før jeg glemte den? Grunnen til at første uken etter mensen er verst å glemme pillen i er jo at da har det gått lang tid uten hormoner, men nå er jo kroppen min full i hormoner fra forrige måned. Har også hatt samleie både før og etter jeg glemte pillen. Har dette noe å si? Burde jeg kontakte lege og ta nødprevensjon (angrepillen har jo innvirkning på p pillen også) eller går det bra siden det har gått over 21 dager?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer