Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Blødning med p-stav. Normalt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg satte inn p-stav i fjor sommer (2017). Jeg fikk, som mange andre, små blødninger som varte noen måneder etter jeg satte den inn. Etter dette har jeg verken hatt blødninger eller mensen. Men nå de siste ukene har jeg hatt brun utflod (vet at det er blødninger), men har hatt det i ca 4 uker sammenhengende. Jeg vet at blødninger er vanlig med p-stav, men jeg lurer på hvor lenge jeg skal gå med dette før jeg kontakter lege? Jeg har ingen andre spesielle symptomer.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer