Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg ha blitt gravid med p-piller når jeg har glemt dem?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er jente på 17 år og har gått på p-piller i et par måneder nå. Fredag 7. desember glemte jeg å ta p-pillen og tok ikke før rett tid den 8. På søndag 9. desember hadde jeg ubeskyttet sex med fyren jeg holder på med. G jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal gjøre nå. Er det stor fare for å bli gravid? Nå er det 15 desember, så jeg vet at det er alt for sent å ta angrepille. Og jeg fant ut litt sent at jeg egentlig skulle ventet minst 1 uke med å ha ubeskyttet sex etter å ikke ta p-pillen. Fikk mensen noen til nogenlunde rett tid(et par dager for tidlig), tirsdag (11. Desember) denne uken. Så nå skulle jeg egentlig hatt råd og litt fakta. Hilsen dum og litt redd Jente 17

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer