Kan jeg starte med p-piller? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg starte med p-piller?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har veldig lyst til å starte på p-piller, men jeg lurer på om en god nok grunn er at jeg ikke orker å ha mensen, og at jeg blør ganske mye de to- tre første dagene. Jeg føler at jeg nesten ikke kan dra noe sted, fordi jeg er redd for å blø gjennom. For det er forskjellig fra gang til gang, noen ganger kan jeg ha inne en tampong i bare to timer før jeg har blødd gjennom den, mens andre ganger kan jeg ha den inne i fire timer. Andre har liksom andre grunner, som at de har sex og bruker det som prevensjon, eller at de får skikkelige kramper, og jeg har ikke sex, og heller ikke mye kramper, bare litt. Også lurer jeg også på om hva helsesøster kommer til å spørre om, liksom kommer hun til å spørre om hvorfor jeg vil starte på det, og hva skal jeg si da, er det da dårlig grunn at jeg blør mye i starten, og at jeg vil ha en liten pause fra mensen? Jeg lurer også på hva jeg skal si til mamma, for hun kommer til å tro at det er til prevensjon, selv om det ikke er det og at jeg sier det.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer