Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har hatt p-stav i 2 år uten blødning, begynt å blø litt nå hver dag.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har nå hatt p-stav i litt over 2 år. Har hatt helt bortfallende mestruasjon disse to årene. Gikk også på cerazette i 3 år før dette uten en eneste blødning. Siste 2 ukene har jeg nå blødd hver dag. Ikke normal mengde, lite i forhold til vanlig mensen (ca et truseinnlegg om dagen). Det er ikke friskt blod, men litt mørkere og noen koagler. Jeg har nå kjæreste og vi har ubeskyttet sex (har sjekket meg for seksuelle sykdommer Etter vi ble sammen og den viste ingenting). Bør jeg være bekymret? Hvor lenge kan jeg evt forvente å blø, da jeg vet en bivirkning kan være ukontrollerte blødninger.. noe jeg kan gjøre for å slippe blødninger uten å ta ut p-staven? Hilsen stresset person med kontinuerlig blødning og det nermer seg også sommer

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer