Hopp til hovedinnholdet

Mensaktige smerter, i 4 dager på siden av magen .etter å ha satt inn P-stav

Jente 20 år
 

Spørsmål

Heisann! Tok inn P-stav for 10 dager siden og hatt så og si konstante mensen aktige smerter nederst på sidene av magen som sprer seg litt til hoftene. Også smerter i korsryggen. Dette har holdt på i 4 dager ca. Er ikke så galt at jeg ikke klarer å funke som normalt, men kjennes/ubehagelig. Er helst når jeg ligger/sitter stille jeg kjenner det mest.  Er dette en normal bivirkning av P-stav? Brukte P plaster før jeg satte inn staven. MEN stoppa på plaster 1 uker før jeg tok inn stav og hadde Ubeskytta sex 4 dager før staven PLUSS sex samme kveld jeg tok inn staven.  (Hadde siste mens dag 5 dager før jeg tok inn stav, så er ikke mensen på vei hvertfall) Har hatt p-stav tidligere i 3 år(tok ut og bytta til p plaster desember 2018) og kan ikke huske å ha hatt slike smerter da. Ja i know, ganske kort tenkt i hetens stunder

Besvart 05.09.2019 10:18
 

Svar
Hei

Det du beskriver er ikke ført opp som vanlige bivirkninger etter å ha satt inn p-stav. Jeg tenker at hvis plagene ikke er borte i løpet av 14 dager kan det være greit å få sjekket hva som er årsaken. 

Blir plagene verre må du kontakte lege for å få avklart hva som er årsaken. 

Er det lenge siden du har sjekket deg for seksuelt overførbare sykdommer kan det være greit å utelukke det. Noen seksuelt overførbare sykdommer kan gi den typen plager.

Jeg har lagt med noen artikler se om de er nyttige.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesykepleier.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Prevensjon
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om prevensjon