Kan jeg være gravid? Når kan jeg teste meg? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg være gravid? Når kan jeg teste meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 23 år som har gått på pillen i flere år. Jeg har fast partner, og er forlovet. Problemet mitt er at jeg er redd jeg er blitt gravid. Jeg har sluttet med pillen for å se om mensen kom eller uteble, men frem til nå har jeg gått i 1 mnd og 1 1/2 uke uten at mensen har dukket opp(har den siste mnd kun brukt kondom). Jeg har smerter som minner om menstruasjonssmerter (ikke konstant), og dette har vart i 1 uke. Da jeg har brukt piller i flere år vet jeg ikke når min naturlige syklus er, men det skal vel ikke ta så lang tid?! Når kan jeg ta graviditetstest og vite at den er sikker? Jeg vet jo egentlig ikke når jeg skulle fått mensen. Takk for svar! Mvh Nervøs jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer