Sliter med å rulle kondomen over kanten på forhuden, og det ender ofte med at det blir vondt om jeg prøver å dra den over forhuden. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Sliter med å rulle kondomen over kanten på forhuden, og det ender ofte med at det blir vondt om jeg prøver å dra den over forhuden.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Sliter med å rulle kondomen over kanten på forhuden, og det ender som regel med at jeg blir rød/får vondt om jeg prøver å dra den over forhuden. (blir rød fordi kondomen presser forhuden så langt bakover at det gjør vondt). Når jeg var mindre kunne jeg ikke dra forhuden over penishodet i slapp tilstand en gang, nå kan jeg trekke den nesten helt bak i erigert tilstand, men ikke helt, og det blir derfor en kant ved forhuden.Tror ikke forhuden kommer til å bli noe mer strekkelig, ettersom det er lenge siden dette forbedret seg. What to do?

account_circle
AKTUELT NÅ

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer