Flere kondomer sprakk. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Flere kondomer sprakk.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei For litt siden bestilte jeg og kjæresten min kondomer fra gratiskondomer.no I en pakke er det 15 kondomer. Til nå har vi brukt 13 og 3 av de har sprukket... Vi er alltid veldig nøye i kondom påtredning. Første gangen den sprakk tokk vil skylden selv, men de andre gangene har vi vert veldig nøye fordi vi var redd det skulle skje igjenn...noe det gjorde. Så nå har jeg måtte brukt en del penger på angrepille og jeg sitter å seriøst håper at dette ikke er normalt. Jeg tenker på 14/15-åringer som bestiller...tenk vis de opplever sånt... Jeg har virkelig lyst å sende en Mail til helsenorge å fortelle om dette, men finner ikke mailen deres... (Brukte en XL kondom vis det har noe å si)

account_circle
AKTUELT NÅ

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer