Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp med min situasjon ,men tør ikke snakke med noen om det. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 15 år, og jeg har det veldig vanskelig. Det er for det meste mamma som er problemet. Hun er så utrolig vanskelig å ha med å gjøre. Jeg strever med henne hver dag, kranger hver dag og jeg gråter nesten hver dag. Jeg er så sliten, og orker ikke mer.

Jeg har en kjæreste, på 19 år. Jeg har aldri vert så glad i noen før, og han betyr utrolig mye for meg. Jeg vil gjerne at mamma skal bli kjent med han , men hver gang jeg prøver å si det til henne, bare snur hun seg vekk og blir sur på meg. Hun liker ham ikke i det hele tatt, og snakker stygt om han. Dette sårer virkelig. Mødre skal da ikke være sånn?

Vi har hatt flere episoder, der vi krangler hetig og det ender med at hun slår meg. Ikke et lett klask på kinnet, men knyttneven i hodet for det meste. Hun ødelegger meg innvendig. Etter hun har slått, bruker jeg å løpe opp på rommet mitt og gråte lenge. Når jeg kommer ned igjenn etter en stund, oppfører hun seg som om alt er bra og ingenting har skjedd. Dette er vanskelig for meg.

Jeg har en storesøster på 19 og en lillebror på 12. Slik som mamma er mot meg, skal hun enten ha meg til å holde meg etter reglene som en 12-åring, eller at jeg skal være like voksen som en 19-åring. Jeg klarer ikke dette! Jer er i midten, og jeg blir behandlet som enten eller. Jeg hater dette.

Pga. alt dette har jeg bygget opp mye sinne inni meg. Jeg slipper sjelden ut dette sinnet, men jeg føler det inni meg som en stor vulkan som er klar til å få utbrudd. Jeg er redd for hva jeg kan komme til å gjøre med meg selv, viss dette sinnet kommer ut. Jeg har det så sinnsykt vanskelig hjemme, og jeg er ikke sikker på om jeg klarer stort mer. Jer har heller ikke noen bestevenninne lenger, siden hun flyttet inn til byen. Vi har mistet kontakten.

Dere vil helt sikkert råde meg til å ringe til en eller annen hjelpetelefon, eller noe lignende. Men det tørr jeg ikke, uansett. Problemet mitt høres kansje ikke så stort ut, men jeg klarer ikke å forklare det. Jeg trenger å komme meg vekk. Jeg klarer og skjule det, og har en overflate som virker som om ingenting er i veien. Men jeg synest det er tøft å måtte late som, når jeg egentlig har det helt jævlig.

Jeg trenger noen å snakke med.. Finnes det en chat eller noe lignende der man kan snakke med voksne som kan hjelpe? Jeg tørr ikke å ringe.

Jeg trenger hjelp. Vær så snill

SVAR

Besvart 30.03.2009 23:09:17
account_circle