Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg sliter med å stadig ikke føle meg god nok

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter med å stadig ikke føle meg god nok. Jeg får ofte ikke sove om kvelden, fordi tankene mine kverner rundt hva jeg kunne ha gjort bedre. Det er ofte bare småting, men det kan irritere meg til vanvidd. Jeg gråter også mye. Jeg føler meg også ofte ensom. Jeg har noen venner på skolen, men de kontakter meg aldri ellers. Noen ganger har jeg spurt dem om vi skal finne på noe, men har bare blitt avvist. Jeg har gitt opp å prøve, og er alltid alene på kveldene. Kanskje de egentlig er gode venner, men jeg føler det iallfall ikke sånn? Jeg har aldri hatt kjæreste heller, eller vært forelsket i noen. Er det noe galt med meg? Kommer jeg aldri til å finne noen å dele livet med? Skolen går veldig bra, men det føles bare som om det er en grunn til at ingen ser hvordan jeg har det. Med et snitt på 5,7 er det ikke lett å forstå at jeg har alvorlige selvtillits- og søvnproblemer. Den dårlige selvtilliten går også utover hvordan jeg ser på kroppen min. Jeg er helt normal, heller tynn. Jeg trener så godt som hver dag. Men jeg føler meg ofte for tykk, og unngår å spise. Etterhvert føler jeg synd på meg selv, og begynner å trøstespise. Og det hele gjentar seg. Har prøvd å snakke med en psykolog, men det førte bare til at jeg sank enda dypere i grøftekanten. Jeg føler at jeg egentlig ikke har det så forferderlig, samtidig som jeg føler meg utrolig dårlig. Hele følelsen har blitt værre og værre, og jeg ser ingen tegn til bedring. Hvordan kunne jeg få det til å snu, og faktisk føle meg god nok?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer