Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kommer jeg meg over hjertesorg.

account_circle

SPØRSMÅL

Hallo ! Jeg lurer på noe, jeg har noe så sinnssykt med hjertesorg. Det fører meg til at jeg får selvmordstanker osv... Den gutten betydde alt for meg i livet og jeg klarer meg virkelig ikke uten ham mer. Problemet er at han vil ikke ha meg mer og derfor gjorde han det slutt. Hva skal jeg gjøre for å glemme han for en liten stund fordi jeg vil ha han inn i livet mitt senere men på akkurat dette tidspunktet vil jeg helst unngå savnet hans. Jeg ska flytte bort herfra hvor jeg bor, derfor vil jeg glemme han midlertidig men flytter tilbake ti dette stedet da jeg blir myndig. Vær så snill gi meg gode råd om hvordan jeg blir kvitt denne sinnssyke hjertesorgen som gjør at jeg har mista lysten til å leve vanlig igjen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer