Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Flørter med en som er Jehovas vitne, kommer det noen gang til å fungere?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 17 år. Jeg har akuratt begynt på ny skole. Og 2 skoledag møte jeg ei jente. Den søteste deiligste og mest hyggelige jenta jeg noen gang har møtt. Så vi begynte å prate en del, og fant tonen fort. Jeg ble forelsket i henne med en gang. Og jeg lurer hele tiden på om hun liker meg tilbake. Det virker som hun liker meg, men jeg er usikker på hvilken måte hun liker meg på. Rett etter jeg hadde møtt hu spurte jeg en kompis om det var fritt fram å prøve seg på hu. Han sa det ikke var noe poeng i å så mye som prøve en gang. Hun var visstnok med i jehovas vitner. Og de kan ikke binde seg til noen som ikke har samme tro, og heller ikke innføre forhold med mindre det er bryllup. Og jeg er i tilegg ateist. Men tross for dette, så fortsetter jeg å flørte med hu. Jeg greier ikke gi slipp på hu. Men samtidig tenker jeg på at det aldri kommer til å fungere mellom oss, og det ødelegger meg. Men jeg blir også ødelagt over å ikke være sammen med henne. Vær så snill, hjelp.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer