Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jente 14 som har hatt sex og lurer på om hun skal fortelle foreldrene dette

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er en jente på 14 år og tror jeg har hatt sex med en gutt. Det jeg mener med "tror" er at jeg er litt usikker. Vi har vert sammen en stund, og mamma og pappa skulle på sånn "middag" med noen venner. Så jeg inviterte han over hjemme hos meg. Vi så på en film men begge kjedet oss så vi fant på noe annnet å gjøre vi hadde en lek. Det gikk ut på å svare på noen spørsmål om forskjellige ting og vis man svarte feil skulle man ta av seg et klesplagg man hadde på. Da vi gjorde dette endte jeg opp i BH og truse og han i bokseren. Så ble vi enige om å gjøre noe annet men av en rar grunn som jeg ikke er sikker på så kledde vi ikke på oss vi gikk bare i undertøyet. Så begynte vi å kline litt og jeg har ganske store pupper så han begynte å ta på de. Det syntes jeg var helt greit etter bare 5 min var vi begge helt nakene i sofaen og lå å hadde sex. Skal jeg fortelle det til mamma og pappa eller ikke har en dårlig følelse. Men tror mamma og pappa ikke reagerer så veldig. Men burde jeg fortelle??

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer