Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvor går grensen mellom sjenert, introvert og sosial angst. Jeg opplever ingen ting med venner i fritiden, har heller ikke lyst. Jeg ønsker å droppe russetiden og dra til utlandet på 17. mai. Vet ikke hvorfor...

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hvor går grensa mellom sjenert og introvert OG sosial angst? Jeg klarer å være med folk på skolen, ikke i en stor gruppe, tre fire stykker, og jeg sier lite. Fag relaterte samtaler har jeg ikke noe imot, men når det går ut over det så har jeg ikke noe å bidra med. Uten for skolen skjer det ingenting, aldri blitt invitert på fest, siden 7. klasse tror jeg, og jeg har ikke lyst til å dra heller. Og den siste facebook meldinga jeg fikk var for to mnd. siden der en spurt om hvilke oppgaver jeg hadde gjort før en matte prøve. Det jeg lurer på er om utifra dette dere kan si hvilken side jeg heller mot. FYI jeg dropper også russetiden, og vurdere og dra til utlandet på 17 mai for å kunne ta det rolig. Jeg vet egentlig ikke hvorfor en gang...

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer