Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Liker ikke oppmerksomhet, men ønsker den mer enn noe annet

account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke lenger ka æ skal gjøre, holle på å bli gal! Klarer nesten ikke mer mot gang, kan ikke ting være enkelt?? vet ikke kordan æ skal forklare det, det e så mye som går rundt. Har prøvd før å snakke med helsesøster, men fikk aldri komme fram til det æ ville ha hjelp med, fikk lille komme til orde. Jeg er en jente som ikke liker oppmerksomheten, men ønsker den mer enn noe annet, på skolen sier jeg ikke noe. Har helle ikke mange venner hær. Hjemme e et styr mellom en familie krangel (bestemor og pappa) og ikke for så lenge siden flyttet jeg og pappa til samme kommune som mamma bor i og nå føler jeg at jeg må velge en av dem Snakket også med en venn om at æ ikke tør å snakke og vi tror da at æ kanskje har sosial angst. Kan det være mulig?? Og kan ikke bare mamma å pappa bli enige?? Vet ikke kem æ kan snakke me, tror heller ikke at æ tørr å snakke om det til noen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer