Hopp til hovedinnholdet

Jeg har to venninner som klager over seg selv hele tiden og jeg er bekymret. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har to venninner som klager over seg selv hele tiden hun ene har begynt å kutte seg og det er jeg velidig bekymret for og har sagt til henne at hun burde slutte, men hun sier at hun skal gjør det omtrent hver kveld. Den andre venninnen min sier hun er for tykk når hun har så vidt noe fett på kroppen. Jeg liker ikke noe av dette og i tilleg har jeg hørt mange som blir såret når hun sier det fordi de er mye tykkere enn henne, også jeg er det og jeg er 10cm lavere enn henne. Jeg blir egentlig såret hver gang hun sier hun er feit og får lyst til å slå til henne og si at det ikke er greit at hun sier sånt. Hun har også sagt gjentatte ganger at hun vil dø! Jeg har lyst til å kontakte noen men jeg vet ikke om jeg tør fordi det er mine to beste venner. Vær så snill å hjelp meg!? Hilsen Bekymret venninne

SVAR

Besvart 07.12.2016 09:04:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle